17 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Με… φόρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανδραϊκός

Ο Μανδραϊκός υποδέχθηκε την Kalamata BC σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, με το σύνολο του Τζίμη Κουστένη να επικρατεί με 72-57, έχοντας ωστόσο δυσκολευτεί ιδιαίτερα για ένα ημίχρονο από τους Μεσσηνίους.

Με την άμυνά του να κάνει τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μανδραϊκός κέρδισε την Kalamata BC με 72-57, σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/9) στη Μάνδρα. Εκείνοι που είχαν ξεκινήσει πολύ καλύτεροι το παιχνίδι ήταν οι «μελανόλευκοι», που κατάφεραν να σημειώσουν 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας τους Γκοντόπουλο, Καλογερόπουλο και Κοντόπουλο σε πολύ καλή κατάσταση, με τον Μαθιόπουλο να παρουσιάζεται επίσης βελτιωμένος.

Στη συνέχεια, όμως, με τη διαφορά στους 14 πόντους, ο Μανδραϊκός βελτίωσε αισθητά την άμυνά του και εκμεταλλεύτηκε το κενό στη ρακέτα της Kalamata BC, με τους Μπάκα-Κουτίβα να μην αγωνίζονται και τον... κατά συνθήκη σέντερ Καλογερόπουλο να τραυματίζεται ελαφρώς, για να προφυλαχθεί από τον Αντώνη Κούτρη. Κάπως έτσι, το ημίχρονο έληξε στο 37-37 και στην επανάληψη, από τη στιγμή που το «μοτίβο» της ανατροπής δεν άλλαξε, το σύνολο του Τζίμη Κουστένη έφτασε στην επικράτηση με το +15, έχοντας τους αδελφούς Γεωργοπαπαδάκο και τον Ρεκουνιώτη ως διακριθέντες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ