28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Με… φόρα στο Βελιγράδι η Φενέρ (vid+pics)

Η Φενέρμπαχτσε δείχνει... έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Final Four του Βελιγραδίου, «συντρίβοντας» με 96-73 την Ίστανμπουλ στην τελευταία της υποχρέωση για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Πρώτη και... καλύτερη μπαίνει στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος η Φενέρμπαχτσε, η οποία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και λίγες μέρες προτού ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το Final Four της Ευρωλίγκα, κέρδισε με την Ίστανμπουλ μετατρέποντας το τοπικό ντέρμπι σε «περίπατο», με 96-73. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το 21-21 της πρώτης περιόδου, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους κι έφτασαν στην άνετη επικράτηση, για να τελειώσουν σε έναν απολογισμό 27 νικών και μόλις τριών ηττών σε σύνολο 30 αγώνων.

Ο Αχμέτ Ντουβερίγλου ήταν σε ακόμη ένα ματς λίγκας εξαιρετικός, με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ την ευκαιρία τους εκμεταλλεύτηκαν ο Μελίχ Μαχμούτογλου (11 π., 3/3 τρ.) και ο Εγκεχάν Αρνά (10 π., 4 ρ.). Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε για σχεδόν 11 λεπτά και κατέγραψε τέσσερις πόντους με ισάριθμα ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισε ο Αϊμπερίκ Ολμάζ με 16 πόντους και έξι ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ