16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με… φόρα από τον Προμηθέα στην κορυφή η Βίρτους! (vids)

Το σημερινό πρόγραμμα στην Ιταλία περιελάμβανε δύο δυνατά παιχνίδια με την Βίρτους Μπολόνια και την Βίρτους Ρόμα να χαμογελούν και να παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν έμεινε στην επιτυχία επί του Προμηθέα στο EuroCup και δείχνει συνέπεια εξίσου στο πρωτάθλημα δίχως να είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει την πρώτη θέση. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς αντιμετώπισε την Μπρίντιζι και ελέγχοντας τα ηνία του αγώνα πήρε την ενδέκατη φετινή της νίκη (11-1) με 99-87 δείχνοντας τρομερή διάθεση στην επίθεση. Αντιθέτως οι ηττημένοι έπεσαν στο 7-5 και βρίσκονται σταθερά στην πρώτη τετράδα.

Μπροστά για τους πρωτοπόρους του ιταλικού πρωταθλήματος βγήκε ο Ντέιβιντ Κούρνοχ με 15 πόντους ενώ Ουίμς και Γκέινς ακολούθησαν με 14 πόντους ο καθένας. Από τους φιλοξενουμένους ξεχώρισε ο Άαρον Μπανκς με 22 πόντους αλλά με πολύ κακά ποσοστά από την γραμμή του τριπόντου (3/11).

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Η Βίρτους Ρόμα δείχνοντας τεράστια αποθέματα ενέργειας και αντίδρασης στο τέλος έκανε την ανατροπή και με κορυφαίο τον Ζερόμ Ντίσον ξεπέρασε το εμπόδιο της Τρέντο με 88-82.

Αν και η Τρέντο βρισκόταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μπροστά εν τέλει με ένα επιμέρους σκορ 28-15 της Βίρτους Ρόμα στο τέταρτο δεκάλεπτο έκλεψε τη νίκη και ανέβηκε στο 7-6 ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 5-7.

Ο Ζερόμ Ντίσον με τους 23 προσωπικούς του πόντους και τα 6 ριμπαόυντ είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη νίκη ενώ η εμφάνιση του Τζέιμς Μπλάκμον σημειώνοντας 28 πόντους (4/7τρ.) πήγε... στράφι.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ