23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με Τσολάκη και Ψημίτη στα μπαράζ ανόδου ο Παπαδός Γέρας

Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του  Στρατή Αλμπάνη ο Παπαδός Γέρας, έχοντας μπροστά του την μεγάλη πρόκληση των μπαράζ ανόδου που θα γίνει στο κλειστό του Περιστερίου (20-24/6)

Έτσι, η πρωταθλήτρια ομάδα της Τ.Ε Λέσβου έκανε το μεγάλο κόλπο, καταλήγοντας στο πρόσωπο του Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε δίπλωμα προπονητή. Ο Τσολάκης  όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «ScoreLesvos.gr» έπειτα από ενέργειες του προέδρου του, Βασίλη Ανδριώτη, πείστηκε να επιστρέψει στην Λέσβο, αλλά αυτή την φορά ως προπονητής, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία για δυο σεζόν στον Παπαδό, όταν η ομάδα αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, απλά θα βοηθήσει αυτή την στιγμή ως προπονητής.

Επίσης, εκτός από προπονητή, συμφώνησε με τον Μάρκο Ψημίτη, ο οποίος αγωνίζονταν στο Πανεπιστήμιο του Saint Louιs, και ως Μυτιληνιός, ο 23χρονος αθλητής συμφώνησε να βοηθήσει την ομάδα στα μπαράζ, καθώς θα βρίσκεται στην Αθήνα τη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ θα προετοιμαστεί με την ομάδα.

O Μάρκος Ψημίτης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ