24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με Τσακίρη, χωρίς Καραλίδου η Ασπίδα Ξάνθης

Με τη Χριστίνα Τσακίρη νέο πρόσωπο -ως δανεική από το ΓΑΣ Κομοτηνή- θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ασπίδας Ξάνθης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τόσο το τμήμα των Γυναικών, που θα πάρει μέρος στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, όσο και οι Νεανίδες και οι Κορασίδες θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα (21/08, 19.00) στο ΔΑΚ Ξάνθης, για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους. Απούσα θα είναι η αρχηγός της πρώτης ομάδας, Σταυρούλα Καραλίδου, η οποία θα απέχει για ένα χρόνο από τα παρκέ εξαιτίας εγκυμοσύνης.

Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται πως η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, καθώς και των τμημάτων κορασίδων και νεάνιδων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. Ξάνθης. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο η γυναικεία ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνής για την παραχώρηση- με υποσχετική- της αθλήτριας Τσακίρη Χριστίνας, την οποία καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Επίσης, για λίγους μήνες θα έχουμε την «ευχάριστη» απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περσινής μας αρχηγού, Καραλίδου Σταυρούλας, λόγω εγκυμοσύνης. Της ευχόμαστε να έχει καλή εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι. Από το Δ.Σ.».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ