20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με το «καλημέρα» ο Αγγέλου θα μπει στην 5άδα

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην ιστορική διαδρομή του Άρη και στη μετά-Ιωαννίδη εποχή, η μεταπήδηση της ομάδας από τη μια σεζόν στην άλλη με τον ίδιο προπονητή. Αυτό που θα κάνει με τον Βαγγέλη Αγγέλου -μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης μαζί του- το έχει κάνει τόσο με τον Χαλκιδαίο προπονητή -τελείωσε τη σεζόν 2012-13 και άρχισε το 2013-14- όσο και με άλλους επτά (από δύο φορές με τους Σούλη Μαρκόπουλο, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Δημήτρη Πρίφτη και από μία με τους Μέμο Ιωάννου, Στιβ Γιατζόγλου, Τσαρλς Μπάρτον και Αντρέα Ματσόν).

 

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πάντως μετά την επίτευξη συμφωνίας με την ΚΑΕ Άρης, έχει ήδη δώσει... ραντεβού με ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Με το τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος κόντρα στον Κολοσσό, έφτασε τα 44 στον πάγκο της ομάδας στην κατηγορία και έφτασε παράλληλα τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Κοουτσάροντας τον Άρη στην πρεμιέρα του επόμενου Πρωταθλήματος δε, θα γίνει ο 6ος της σχετικής λίστας ενώ πολύ σύντομα θα μπει στην πρώτη 5άδα των προπονητών με τα περισσότερα ματς στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93).

 

Απέχει μόνο τέσσερα παιχνίδια από τον 5ο της σχετικής λίστας που είναι ο Τσαρλς Μπάρτον με 48 αγώνες στο “τιμόνι” του Άρη στη Stoiximan.gr Basket League. Θα πρέπει πάντως να εξαντλήσει την επερχόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας προκειμένου να ξεπεράσει τον 4ο της λίστας Βαγγέλη Αλεξανδρή που μετράει 66 παιχνίδια.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ