24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με το βλέμμα στο μέλλον το Περιστέρι

Την απόκτηση του Γιώργου Αρνοκούρου ολοκλήρωσε το Περιστέρι, δεν θα το ενισχύσει όμως στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο 18άχρονος φόργουορντ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πέμπτη (26/07) από το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, έχει ήδη αποφασιστεί να παραχωρηθεί δανεικός στη Δάφνη Δαφνίου, έτσι η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, όπου θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες πριν κάνει το άλμα καριέρας στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση: «O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Αρνοκούρου (18χρ., 2,01μ.) για τα επόμενα τρία χρόνια! Ο διεθνής, με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, φόργουορντ αναδείχθηκε στον ΑΟΝΑ, κι αποκτήθηκε από τον σύλλογο μας, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Την σεζόν 2018-19 θα αγωνιστεί στην Δάφνη Δαφνίου, καθώς θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΓΣΠ με την γειτονική ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ