16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με το ένα πόδι εκτός Ζαλγκίρις ο Πέρεζ, στο προσκήνιο ο Ρίβερς

Λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να επικρατεί το καλύτερο κλίμα στο στρατόπεδο της Ζαλγκίρις με τον Άλεξ Πέρεζ να βρίσκεται μια ανάσα εκτός ομάδας και φαβορί για την θέση του αντικαταστάτη του θεωρείται ο άλλοτε άσος του τριφυλλιού, Κέι Σι Ρίβερς.

Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Mεξικανού γκαρντ, Άλεξ Πέρεζ, από τους πρωταθλητές Λιθουανίας, καθώς οι κακές εμφανίσεις του αλλά και το προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν τον άφηνουν να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Πέρεζ θα πληρώσει το μάρμαρο της καθοδικής πορείας της Ζαλγκίρις το τελευταίο διάστημα στη Euroleague με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να επιθυμεί να κάνει αλλαγές στο ρόστερ ώστε να το ανανεώσει ενόψει της συνέχειας. Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μεξικανού γκαρντ τον βλέπει στο πρόσωπο του άσου της Ρεάλ Μπέτις, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό για δύο σεζόν ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από τη διοργάνωση αγωνιζόμενος και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Μπάγερν Μονάχου.

O Aμερικανός γκαρντ ο οποίος ξεκίνησε εξαιρετικά με τη Ρεάλ Μπέτις στο πρωτάθλημα έχοντας σε 9 αγώνες 16.1 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ενώ από την άλλη ο Άλεξ Πέρεζ που πήγε στη Ζαλγκίρις με τις καλύτερες προοπτικές από την Μπάνβιτ έχει σημειώσει σε 7 αγώνες της Euroleague 3.1 πόντους και 1.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ