24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με το ένα… πόδι εκτός Άρη ο Σούλερ!

Η θητεία του Τζαμάλ Σούλερ φαίνεται πως θα λήξει νωρίτερα απ' ότι προβλέπει το συμβόλαιό του με τον Άρη και μέχρι το τέλος της σεζόν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την λύση της συνεργασίας του.

Ο Αμερικανός παίκτης το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει τον Ηρακλή και να ενισχύσει την άλλη ομάδα της πόλης όμως δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και η διοίκηση των κιτρινόμαυρων είναι προβληματισμένη με την μέχρι τώρα παρουσία του στον σύλλογο.

Αυτή η δυσφορία οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να επισπεύσουν την διαδικασία για την λύση του συμβολαίου του μετά από τη σύμφωνη γνώμη και της πλευράς του 35χρονου αθλητή. Η κακή απόδοση του Σούλερ αποτυπώνεται και στην στατιστική του, καθώς μετά από 13 αγώνες στο πρωτάθλημα μετράει μόλις 5.8 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η υπόθεση αναμένεται σύντομα να πάρει και επίσημη μορφή ενώ όπως είναι λογικό ο Σάββας Καμπερίδης θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του ώστε να καλύψει το κενό του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στη Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ