16.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ άρχισε η κρίσιμη σύσκεψη

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Παρόντες είναι οι διοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αντιπρέοδρος ΓΙώργος Σκινδήλιας, ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ο γ.γ.Α. Ιούλιος Συναδινός, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ο οποίος εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ. Παρόντες είναι και εκπρόσωποιτης Αστυνομίας, αφού το βασικό θέμα είναι η τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Οι ιδιοκτήτες των αιωνίων έχουν προσέλθει στο Υπουργείο συνοδευόμενοι και από τα επιτελεία των ΚΑΕ.

Λίγο μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες και πριν κλείσουν οι πόρτες, ο Γιώργος Βασιελιάδης έκανε έναν συμβολικό πρόλογο: «Η σημερινή δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για Σπανούλη και Διαμαντίδη δείχνει την ποιότητα των Ελλήνων παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και επιτάσσει να βρούμε λύσεις για να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά»

Μια ατάκα με νόημα είπε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Είναι δυνατόν να πουλάμε εμείς περισσότερο από τον Καλάθη και τον Σπανούλη»;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ