20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με τον Λιόλιο και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει το μοντέλο του Ίκαρου που έφτασε μέχρι Α1 και συνεχίζει να ασχολείται αφού έχει πάθος με το μπάσκετ και συχνά αρέσκεται σε δημόσιες παρεμβάσεις με ιδέες για την πρόοδο του αθλήματος, τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Λιόλιου για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο Ίκαρος κατάφερε να ανέβει από το 2001 μέχρι το 2010 έξι κατηγορίες, από το Γ’ Τοπικό στην Basket League, αλλάζοντας μόνο δύο προπονητές κι έχοντας τότε πρόεδρο το ιδρυτικό μέλος του, Δημήτρη Αγγελόπουλο. Με δημόσια δήλωσή του ο τελευταίος εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του στο «φίλο» -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- Βαγγέλη Λιόλιο, εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΟΚ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Αγαπητοί φίλοι ήμουν πάντα αντίθετος με τη συμμετοχή μου στα κοινά, από μικρή ηλικία ασχολούμαι με το άθλημα που λατρεύω και τον αθλητισμό γενικότερα. Πριν από λίγο, συμπεριλαμβανομένης και της άθλιας κατάστασης που έχει περιέλθει το ελληνικό μπάσκετ, ένας φίλος με έπεισε για μία και μοναδική φορά να ασχοληθώ με τα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας, θέτοντας το θέμα της πλήρους αποσύνθεσης του μπάσκετ. Το όνομά του Βαγγέλης Λιόλιος, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και παράγοντας του μπάσκετ με τεράστια αγάπη στην ανάπτυξη των υποδομών.

Με τρεις κύριους άξονες κοινών απόψεων:
α. Προτεραιότητα ο αξιόπιστος σύλλογος, χωρίς αυτόν δεν υπάρχει μπάσκετ.
β. Δημιουργία τμήματος εθελοντών μηχανικών και χορηγών για τη δημιουργία κλειστών γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα.
γ. Αναπτυξιακό που αρμόζει σε μια μπασκετική Ελλάδα, με εντελώς νέα πρωτοποριακά προγράμματα.

Προσωπικά είτε εκλεγώ είτε όχι θα στηρίξω την προσπάθεια του Βαγγέλη Λιόλιου και θα συμμετέχω ενεργά στη δημιουργία τουλάχιστον, αρχικά 100 κλειστών γηπέδων σε όλη την Ελλάδα, κύρια σε σχολικούς χώρους. Στηρίξτε την προσπάθειά μας, σε κάθε περίπτωση μια νέα ημέρα ανατέλλει. Σας ευχαριστώ πολύ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ