30.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

«Με τον κόσμο μας έκτο παίκτη» (vid)

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς έρχεται αύριο (3/10) για το Περιστέρι, με τους Βασίλη Μουράτο και Γιάννη Αγραβάνη να τονίζουν πως η ομάδα τους είναι πανέτοιμη να πάρει την πρόκληση απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ ζήτησαν και τη συνδρομή του κοινού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασίλης Μουράτος: «Είναι πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, αύριο. Είναι κάτι που το περιμέναμε αρκετό καιρό. Έχουμε δουλέψει πολύ σε όλη την προετοιμασία και κυρίως να καρπωθούμε τους κόπους μέσα από τα επίσημα παιχνίδια. Ξεκινάμε με μια πολύ δυνατή αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Ηφαίστου. 

Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου και ευελπιστούμε να το καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας, να είναι ο έκτος παίκτης και να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αγραβάνης είπε: «Πρώτο μας παιχνίδι αύριο. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Περιμένουμε καιρό αυτό το παιχνίδι του Κυπέλλου. Ανυπομονούμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει και να δώσουμε το 100%».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ