26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Με τον κόσμο για τη νίκη η Εθνική Γυναικών

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την Εθνική Ελλάδας Γυναικών στον αγώνα της Τετάρτης (14/02, 17.00, ΕΡΤ) με την Πορτογαλία, στη Χαλκίδα.

Οι Ελληνίδες διεθνείς δίνουν το πιο κρίσιμο παιχνίδι τους για το δεύτερο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2019, στο «Τάσος Καμπούρης», και στοχεύουν στην επιστροφή τους στο δρόμο των επιτυχιών και την τρίτη νίκη τους στο Δ’ Όμιλο, μετά την ήττα τους στο Ισραήλ. Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι παίκτριές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο κλειστό της Κανήθου και δηλώνουν πανέτοιμοι, ενώ περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, ώστε να τους «σπρώξει» στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος.

Εκτός δωδεκάδας έμεινε η Έλενα Τσινέκε, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να παρατάσσεται κόντρα στην Πορτογαλία με τις Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Άρτεμι Σπανού, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Όλγα Χατζηνικολάου, Τζάκι Γέμελος και Μαριέλλα Φασούλα. Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από το «Τάσος Καμπούρης» από τις 12.00 και στοιχίζουν πέντε ευρώ.

Καλτσίδου: Να μείνουμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας

Η Στέλλα Καλτσίδου μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαστε έτοιμες και έχουμε δουλέψει αυτές τις ημέρες ό,τι χρειάζεται για τον αγώνα με την Πορτογαλία. Σημασία για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο, να βγάλουμε το πάθος που έχουμε συνηθίσει να παρουσιάζουμε και κάτι το οποίο μας έλειψε στο Ισραήλ και να πάρουμε φυσικά τη νίκη. Η ήττα του περασμένου Σαββάτου δεν πρόκειται να μας επηρεάσει και ο αγώνας με την Πορτογαλία είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η συγκέντρωσή μας είναι αποκλειστικά στο ματς με την Πορτογαλία».

Η έμπειρη φόργουορντ δεν παρέλειψε να καλέσει και τους φιλάθλους στο γήπεδο. «Ευελπιστούμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο όπως και τις προηγούμενες φορές που έχουμε παίξει εδώ. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους, θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και τους περιμένουμε στο γήπεδο για να μας στηρίξουν».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ