11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Με τον Κόμπι δεν ήμαστε οι καλύτεροι φίλοι αλλά…» (vid)

Ο Σακίλ Ο' Νιλ αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ και τόνισε ότι οι δυο τους δεν είχαν την καλύτερη σχέση εκτός παρκέ, αλλά μέσα στο γήπεδο ήταν «κολλητοί».

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ φιλοξενήθηκε στο podcast «TheCoachesNetwork» και δεν δίστασε να σχολιάσει τη φιλία του με τον αείμνηστο «Black Mamba».

Δεν ήταν κρυφό ότι οι δυο τους δεν ταίριαζαν ιδιαίτερα ως χαρακτήρες, αλλά στο παρκέ τα έβρισκαν πολύ καλά, οδηγώντας τους Λος Άντζελες Λέικερς σε τρία σερί πρωταθλήματα (2000, 2001, 2002).

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του «Diesel»:

«Ο Κόμπι είχε ακριβώς την ίδια νοοτροπία με μένα. Ήταν σαν να έπαιζα με έναν νεότερο Σακίλ. Πολλές φορές τα παιδιά δίνουν βάση, ανησυχούν περισσότερο για τίτλους, δαχτυλίδια και όχι συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ και ο Κόμπι, είχαμε δουλειά να κάνουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε τρία πρωταθλήματα. Τρία ναι, στην σειρά. Αν μου έλεγε κάποιος πως θα έπρεπε να το κάνω και πάλι από την αρχή, νομίζω δεν θα άλλαζα τίποτα.

Πολλά ακούγονται, ο κόσμος λέει πάντα τη γνώμη του. Έτσι κι με εμάς. Νόμιζε πως τα πηγαίναμε καλά. Εγώ αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι είχαμε σεβασμό. Σεβόμασταν ο ένας τον άλλον και αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι. Αν με ρωτάς αν ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, θα σου πω όχι. Ήμασταν όμως οι καλύτεροι φίλοι στο παρκέ. Κι αυτό μέτρησε».

Δείτε το video:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ