20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με τη σφραγίδα του Εμπίντ (vids)

O αγώνας των Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Γιούτα Τζαζ έκλεψε την παράσταση με την εξέλιξή του ανάμεσα στους αγώνες του ΝΒΑ. Η νίκη για τους Σίξερς με 131-123 ήρθε στην παράταση με τον Τζόελ Εμπίντ να κάνει τα δικά του μαγικά.

Ο Εμπίντ σημείωσε 40 πόντους, μάζεψε 19 ριμπάουντ και ήταν αυτός που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με ένα τρίποντο. Στην παράταση είχε τη σημαντική βοήθεια του Τομπάιας Χάρις, ο οποίος σημείωσε στο διάστημα αυτό τους έντεκα από τους 22 πόντους τους. Ο Μπεν Σίμονς πρόσθεσε 17 πόντους με την πρώτη της Ανατολής να επικρατεί της πρώτης της Δύσης. Για τους Τζαζ ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος έκανε και τα παράπονά του σε έντονο ύφος για τη διαιτησία, είχε 33 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Μάβερικς-Θάντερ 87-78

Οι Μάβερικς κατάφεραν να νικήσουν χωρίς τον ηγέτη τους, τον Λούκα Ντόντσιτς, Σε ένα παιχνίδι χαμηλού σκορ, ένας άλλος Ευρωπαίος, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έκανε ένα βήμα μπροστά και με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ, ίσως διασκεδάζοντας έτσι τις φήμες που θέλους τους Μάβερικς να κινούνται για ανταλλαγή του. Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ πρόσθεσε άλλους 19 πόντους και ο Τζος Ρίτσαρντσον ακολούθησε με 16. Για τους Θάντερ ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ είχε 15 πόντους και ο Μπέιζλι 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Κινγκς-Λέικερς 123-120

Οι Λος Άντζελες Λέικερς χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς. Οι "βασιλιάδες" είδαν τον Μπάντι Χιλντ να σημειώνει 29 πόντους και έκαναν την μόλις δεύτερη νίκη τους στους τελευταίους δώδεκα αγώνες τους. Ο Χιλντ ήταν αμφίβολο αν θα αγωνιστεί, αφού είναι τραυματίας αλλά ο ίδιος δήλωσε πως "βρισκόμαστε σε ένα κακό φεγγάρι, αλλά αν είμαι τραυματίας, μπορώ να παίξω με τον πόνο. Δεν μου αρέσει να μένω εκτός και μισώ την ήττα". Για τους Λέικερς που έχουν και τη σταθερή απουσία του Άντονι Ντέιβις, ο Κάιλ Κούζμα είχε 25 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Μοντρέζλ Χάρελ πρόσθεσε 26 πόντους και 12 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντένις Σρέντερ με 28 πόντους, ενώ είχε και εννέα ασίστ. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ