24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με τη… βαλίτσα στο χέρι ο Άρης

Εβδομάδα εκτός Θεσσαλονίκης θα κλείσει ο Άρης, καθώς καλείται να δώσει δύο διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες για το Basketball Champions League και τη Stoiximan.gr Basket League.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (29/01) για την Αθήνα και το απόγευμα θα προπονηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης», ενώ την επομένη (30/01) θα «πετάξει» αρχικά με προορισμό τη Ρώμη και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς μέχρι τον τελικό προορισμό της, το Αβελίνο, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του BCL (31/01, 21.30). Το απόγευμα υπάρχει και προγραμματισμένη προπόνηση στο «Palasport Giacomo Del Mauro», όπου θα φιλοξενηθεί το ματς με την ιταλική ομάδα.

Η επιστροφή των Θεσσαλονικιών στη χώρα μας θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (01/02), με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του να παραμένουν στην πρωτεύουσα μέχρι και το Σάββατο (03/02), για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (03/02, 17.00). Ο Άρης θα αναχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να αφιχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (04/02). Στην αποστολή μετέχουν οι Μάρας, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Προύιτ, Ντούβιερ και Μπελ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ