25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Με την φανέλα του ΑΟΚ Χανιά ο Διαμαντίδης

Στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει τον προπονητή του ΑΟΚ, Χρήστο Παπανικολάου, και να ποζάρει με την φανέλα της Κρητικής ομάδας και να στείλεις τις ευχές του στη νεοφώτιστη ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου : «Τον Δημήτρη Διαμαντίδη είχε την ευκαιρία να συναντήσει την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής της ομάδας μας Χρήστος Παπανικολάου.

Ο πρώην σούπερ σταρ της Εθνικής μας και του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ολιγοήμερες διακοπές στα Χανιά και ο Χρήστος Παπανικολάου που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, είχε τη δυνατότητα για μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη (στο περιθώριο των διακοπών του τελευταίου).

Ο “3D” μάλιστα, ευχήθηκε στον ΑΟΚ Χανιά (μέσω του Χρήστου Παπανικολάου), “καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής” και προέτρεψε τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου μας “να δουλεύουν καθημερινά με ζήλο, πάθος και συνέπεια”.

(στη φωτογραφία ο προπονητής του ΑΟΚ Χρ. Παπανικολάου με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κρατά τη φανέλα της ομάδας μας, με το αγαπημένο του νούμερο “13”)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ