21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με την ευλογία του Θεού η Νίκη Βόλου (pics)

Τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό της, πριν από τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της, τέλεσε η Νίκη Βόλου.

Ο αγιασμός έλαβε χώρα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, από τον πατέρα Χρήστο, και το παρών δεν έδωσαν μόνο οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας, αλλά όλα τα μέλη των τμημάτων υποδομής της ομάδας. Το απόγευμα της Κυριακής (18/100 ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, αλλά το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Επόμενος αγώνας, για τη 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου, θα είναι απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης (25/10, 13.00), ενώ η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση: «Αγιασμός για τις ακαδημίες του γυναικείου μπάσκετ της Νίκης Βόλου, παρουσία και των Γυναικών της ομάδας που φέτος αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος. Μία δύσκολη, αμφίβολη χρονιά σε όλους τους τομείς. Ευχόμαστε στα δικά μας παιδιά, στις αθλήτριές μας, όπως και σε όλα τα παιδιά μια αγωνιστική σεζόν γεμάτη υγεία κυρίως για όλους. Ευχαριστούμε τον πάτερα Χρήστο που τέλεσε τον αγιασμό της ομάδας μας.

Η οικογένειά μας συνεχώς μεγαλώνει. Ευχαριστούμε όλους εσάς (γονείς) που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας! Νίκη Βόλου WBC. Μία ομάδα-Μία οικογένεια».

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ