26 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Με την… αύρα του Γκάλη το Navarino Challenge (pics)

Για έβδομη συνεχή χρονιά το Νavarino Challenge (11-13/10) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων  από 40 χώρες του κόσμου ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε αρκετά αθλήματα και να μάθουν δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές. Από αυτή την πετυχημένη διοργάνωση δεν γινόταν να λείπουν άνθρωποι του πολιτικού χώρου αλλά και του αθλητισμού όπου ξεχώρισε βέβαια η παρουσία του Νίκου Γκάλη, ο οποίος ήταν και τιμώμενο πρόσωπο.

Με κεντρικό μήνυμα, «ο αθλητισμός ενώνει», η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, όπως πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως καλύτερη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα και για το 2019, ένωσε για έβδομη συνεχή χρονιά ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων στις 11-13 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία και την Costa Navarino.

Περισσότεροι από 2.700 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών απόλαυσαν, υπό τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, ένα πλήρες πρόγραμμα με περισσότερες από 30 δράσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Η διοργάνωση –την οποία φιλοξένησε το The Westin Resort Costa Navarino – ακολούθησε το σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, που είναι να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός ειρηνικού και καλύτερου κόσμου, χωρίς διακρίσεις μέσα από τον αθλητισμό. 

Ο Hall Of Famer αθλητής του μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ως τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης, κήρυξε την έναρξη της διοργάνωσης κάνοντας το τζάμπολ στο τουρνουά μπάσκετ 4on4 by Nutramins με την συμμετοχή του θρύλου του μπάσκετ Τζο Αρλάουκας και του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ