16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με την… αύρα της Μακάμπι ο Μπλακ (vid)

Σημαντική ενίσχυση για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ταρίκ Μπλακ που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στο ΝΒΑ.

Ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ θα περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ατλαντικό, για να αγωνιστεί στη γηραιά ήπειρο. Ξεκίνησε από τους Χιούστον Ρόκετς, φόρεσε επίσης τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και των Λος Άντζελες Ντι-Φέντερς στην G-League, η νέα αγωνιστική περίοδος όμως θα τον βρει εκτός ΝΒΑ, για την «ομάδα του λαού». Σε 220 παιχνίδια του στο «μαγικό κόσμο» είχε, κατά μέσο όρο, 4,9π. και 4,7 ριμπάουντ σε 57 παιχνίδια, ενώ είχε και εφτά συμμετοχές στα πλέι οφ, αλλά με περιορισμένη παρουσία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέρος μιας ομάδας με τόσο σημαντική ιστορία. Είναι προνόμιο για εμένα να συνεχίσω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι όνειρο κάθε παίκτη να είναι σε έναν οργανισμό με τόσο μεγάλη αύρα θετικών αποτελεσμάτων και επιτυχιών», ανέφερε ο Ταρίκ Μπλακ αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους Ισραηλινούς. «Είναι σπουδαίος παίκτης και άνδρας. Έχει πολλή ενέργεια και είναι καταπληκτικός αμυντικός. Όσον αφορά στην επίθεση, είναι ικανός να τελειώσει οποιαδήποτε φάση τού δημιουργήσουν οι γκαρντ, ενώ είναι σημαντική και η παρουσία του στα αποδυτήρια», τόνισε από την πλευρά του ο νέος προπονητής του, Νέβεν Σπάχια.

https://www.youtube.com/watch?v=p77vk1E4yF8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ