19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με Τζεντίλε και τρεις «Μιλανέζους» η Ιταλία

Στην Εθνική Ιταλίας επιστρέφει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, εν όψει του πέμπτου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ της Εστουδιάντες επανέρχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, για να το ενισχύσει στους επόμενους αγώνες του απέναντι στη Λιθουανία στην Μπρέσια (29/11, 20.15) και την Πολωνία στο Γκντανσκ (02/12, 20.15). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομέο Σακέτι, συμπεριέλαβε στους δεκαέξι «εκλεκτούς» του και τα ονόματα των Κρίστιαν Μπερνς, Σιμόνε Φοντέκιο και Αντρέα Τσιντσιαρίνι, που αγωνίζονται στην Αρμάνι Μιλάνο. Προφανώς, τους υπολογίζει για το δεύτερο ματς, αφού στο πρώτο έχουν υποχρεώσεις για την Ευρωλίγκα, με τους Μιλανέζους να δοκιμάζονται στη «Zalgirio Arena» κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας (29/11, 20.00).

Οι υπόλοιποι δώδεκα παίκτες που κλήθηκαν στην προεπιλογή είναι οι Αουντού Αμπάς (Μπρέσια), Πιέτρο Αραντόρι (Βίρτους Μπολόνια), Πολ Μπιλίνγκα (Βενέτσια), Αριέλ Φιλόι (Αβελίνο), Ντιέγκο Φλακαντόρι (Τρέντο), Ακίλε Πολονάρα (Σάσαρι), Τζιανπάολο Ρίτσι (Κρεμόνα), Μπριάν Σακέτι (Μπρέσια), Αμεντέο Τεσιτόρι (Τρεβίζο), Στέφανο Τόνουτ (Βενέτσια), Λούκα Βιτάλι (Μπρέσια) και Μικέλ Βιτάλι (Ανδόρα). Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26/11 στην Μπρέσια και θα πάρουν μέρος και οι Λεονάρντο Κάντι (Ρέτζιο Εμίλια), Φρανσέσκο Καντούσι (Βερόνα), Ραφαέλ Γκασπάρδο (Ρέτζιο Εμίλια), Ρικάρντο Μορασίνι (Μπρίντιζι), Νταβίντε Πάσκολο (Τρέντο) και Αντρέα Πέκια (Μπλου Μπάσκετ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ