20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με Τζάνινγκ στη Μόσχα η Μπασκόνια

Μετά την πρόσφατη επιστροφή του Τόκο Σενγκέλια, ένας ακόμα μακροχρόνια τραυματίας γυρίζει στην Μπασκόνια, τώρα που αρχίζουν τα πλέι οφ. Ο Ματ Τζάνινγκ μετέχει στην αποστολή της ομάδας, που ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα, όπου την Τρίτη και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Ο Αμερικανός με το γεωργιανό διαβατήριο λείπει εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα, όμως είναι πλέον καλύτερα και βρίσκεται στο χέρι του Βέλιμιρ Περάσοβιτς αν θα τον χρησιμοποιήσει στη Μόσχα ή όχι: "Θα δούμε αν θα μπορέσει να παίξει. Έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Μιλάμε για έναν παίκτη, που πριν από πέντε εβδομάδες δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Θα είναι όμως στην 12άδα σίγουρα", είπε ο Κροάτης προπονητής της Μπασκόνια λίγο πριν από την αναχώρηση.

Για τα παιχνίδια στη Μόσχα ο Περάσοβιτς δήλωσε: "Στόχος μας είναι να πάρουμε κάτι θετικό στη Ρωσία. Πιστεύω ότι όταν φτάνουν τα πλέι οφ, όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Είναι αλήθεια ότι έχω κερδίσει όλες τις σειρές που έχω παίξει με την Μπασκόνια, αλλά έχω χάσει μια σειρά όταν ήμουν στην Εφές, από τον Ολυμπιακό. Η ΤΣΣΚΑ είναι κορυφαία ομάδα και πάντα καταφέρνει να προκρίνεται".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ