20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με τα «κιτρινόμαυρα» για άλλα δύο χρόνια ο Γιάνκοβιτς

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (1990, 2.02μ.) θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, με οψιόν επέκτασης και για τη μεθεπόμενη χρονιά. 

Ο Γιάνκοβιτς εντάχθηκε στο δυναμικό της Ένωσης τον Νοέμβριο του 2019. Λίγες μέρες μετά, ο Έλληνας φόργουορντ έσπασε το χέρι του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Ράστα Φέχτα για το BCL και χρειάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. 

Στις 6 συμμετοχές που κατέγραψε ύστερα (και μέχρι το ξέσπασμα της πανδημίας) στη Basket League, είχε 7.1 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Κάπως έτσι, έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει τη «Βασίλισσα» και κέρδισε ένα νέο συμβόλαιο.  

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ: 

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε σήμερα (03/08) η συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας με τον Βλαδίμηρο (Βλάντο) Γιάνκοβιτς (30 χρ., 2μ.02).

Ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς (1+1) διαρκείας με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2021, με «οψιόν» έως το Καλοκαίρι του 2022».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ