23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με «σούπερ» δίδυμο οι Γκρίζλις (vids)

Σε ένα ματς... απογοητευμένων από την φετινή σεζόν, οι Γκρίζλις ήταν οι νικητές στην Νέα Υόρκη, επικρατώντας των Νικς με 96-84, έχοντας τους Μάικ Κόνλεϊ και Μαρκ Γκασόλ σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι δύο ομάδες έχουν χάσει οποιοδήποτε στόχο για αυτή την χρονιά. Ίσως ο μοναδικός, που έχουν αυτή τη στιγμή, να είναι το να μη βρεθούν στον «πάτο» της Περιφέρειας τους, κάτι που βέβαια δεν εγγυάται κανείς, καθώς το δέλεαρ του Ζίον Ουίλιαμσον στο draft του καλοκαιριού είναι πολύ μεγάλο. Όπως και να έχει, οι Μέμφις Γκρίζλις ήταν ανώτεροι στο «Μεγάλο Μήλο» και νίκησαν τους Νιου Γιορκ Νικς με 96-84, χάρη σε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

Καθοριστικής σημασίας για την έκβαση του ματς ήταν το τρίτο δωδεκάλεπτο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν επιμέρους σκορ 22-31, με το οποίο πήραν διαφορά 12 πόντων (62-74). Μέχρι το τέλος, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα να τη διατηρήσουν, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τους Μάικ Κόνλεϊ (25 π., 8 ρ., 7 ασ.) και Μαρκ Γκασόλ (24 π., 9 ρ., 5 ασ.), που δημιούργησαν ένα δίδυμο... που θύμιζε όμορφες εποχές στο Μέμφις. Στην απέναντι πλευρά και στο ντεμπούτο των Ντένις Σμιθ (8 π., 6 ασ.) και ΝτιΆντρε Τζόρνταν (12 π., 12 ρ.), ο Κέβιν Νοξ ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ