28.5 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Με Σοκόλι κλείνει… δεκάδα ο ΠΑΟΚ

Απέναντι στην Κάρπος Σοκόλι θα δώσει το δέκατο φιλικό προετοιμασίας τους, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν στο κλειστό της Πυλαίας με τους Σκοπιανούς την Τετάρτη (27/09, 16.00), κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Άρη που θα ακολουθήσει την επόμενη Τετάρτη (04/10) στο «Nick Galis Hall».

Η ανακοίνωση: «Το δέκατο φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Karposh Sokoli την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο “PAOK Sports Arena” (κεκλεισμένων των θυρών). Μετά τα δυνατά φιλικά τουρνουά στη Γερμανία και την Τουρκία, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους φιναλίστ του πρωταθλήματος FYROM στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Η Karposh Sokoli συμμετείχε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, όπου αποκλείστηκε από την εσθονική Kalev Kramo, γνωρίζοντας δύο ήττες. Στο ρόστερ της Karposh Sokoli δεσπόζει ο Thaddus McFadden, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ