21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με Σερβία για την επιστροφή στις νίκες (vid)

Η Σερβία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τελ Αβίβ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που μετράει δύο διαδοχικές ήττες (στους ομίλους από τη Λιθουανία και στους «16» από τη Γερμανία), θα επιχειρήσει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να πλασαριστεί το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση. Οι «Πλάβι» δεν τα κατάφεραν στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα τους στα ισραηλινά παρκέ, όπως και η «γαλανόλευκη», γνωρίζοντας την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία. Τόσο οι Σέρβοι όσο και οι Έλληνες αποκλείστηκαν από τους «8», αλλά θέλουν να δείξουν σημάδια αντίδρασης στο μεταξύ τους ματς, ώστε να αποφύγουν και τις περιπέτειες αναφορικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Β’ Κατηγορία.

Στο Β’ Όμιλο η Σερβία πλασαρίστηκε πρώτη, κερδίζοντας το Ισραήλ και την Ιταλία και χάνοντας από την Ουκρανία. Ωστόσο, οι χωρίς νίκη στην πρώτη φάση Βρετανοί κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να την αποκλείσουν από τα προημιτελικά. Θυμίζουμε πως η ελληνική ομάδα είχε τερματίσει δεύτερη στο Δ’ Όμιλο, κερδίζοντας τη Σλοβενία και την Πολωνία, πριν χάσει από τη «Λιέτουβα».

Τα ζευγάρια των προημιτελικών (18/07):
13.45 Γαλλία-Κροατία
16.00 Μεγάλη Βρετανία-Γερμανία
18.15 Τουρκία-Ισπανία
20.30 Ισραήλ-Λιθουανία

Οι αγώνες κατάταξης 9-16:
13.45 Ουκρανία-Πολωνία
16.00 Σερβία-Ελλάδα
18.15 Ιταλία-Σλοβενία
20.30 Μαυροβούνιο-Λετονία

Δείτε, σε live streaming, το Σερβία-Ελλάδα:

https://www.youtube.com/watch?v=hS2SeMbhRt4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ