26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Με Σέλτικς και Παρί…

Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΝΒΑ, ένα και μοναδικό παιχνίδι διεξάγεται τα ξημερώματα της Τρίτης για τον δεύτερο γύρο των playoffs. Οι Μπόστον Σέλτικς θα φιλοξενήσουν τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς στην έδρα της μπορεί να νικήσει και από τη στιγμή που θεωρείται αουτσάιντερ, ο άσος έχει μεγάλη αξία.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε αναμέτρηση για το γαλλικό πρωτάθλημα, θα επιλέξουμε το «διπλό» της Παρί μέσα στο «Μπομπλάν» επί της Λιμόζ. Οι πρωτευουσιάνοι κάποια στιγμή πρέπει να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους καθώς το ρόστερ τους είναι αρκετά καλό.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη VTB, η VEF Ρίγα θα αντιμετωπίσει την Αστάνα. Οι γηπεδούχοι παίρνουν δύναμη από το κοινό τους και μπορούν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, η Ιρόνι Ναχαρίγια θα κοντραριστεί με την Μπνέι Χερζλίγια για το πρωτάθλημα Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι είναι ένατοι και οι φιλοξενούμενοι δέκατοι. Αξία υπάρχει στο «διπλό» και θα το προτιμήσουμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφιεα 76ερς    1     2,25

Μονό

Λιμόζ - Παρί   2    2,88

Μονό

VEF Ρίγα - Αστάνα    1    1,50

Μονό

Ιρόνι Ναχαρίγια - Μπνέι Χερζλίγια   2     2,60



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ