21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με ρόστερ… Νοεμβρίου σήμερα ο Προμηθέας!

Η σημερινή αναμέτρηση του Προμηθέα με τη Μπούρσασπορ για το Eurocup θα ήταν τελείως αδιάφορη, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί και απλά θα βγάλουν μια εξ αναβολής υποχρέωση της 8ης αγωνιστικής, αν η Ευρωλίγκα δε λάμβανε μια τουλάχιστον περίεργη απόφαση, προκαλώντας για άλλη μια φορά φέτος την οργή των Πατρινών.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 18/11 και αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, με τις δύο ομάδες να αποκλείονται μέχρι σήμερα και να στέλνουν από κοινού αίτημα στους διοργανωτές αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον, να τους επιτρέψει να παίξουν με τις προσθήκες που έχουν γίνει. Προφορικά υπήρξε μια αρχική συναίνεση, πιο σωστά εκτίμηση ότι είχε πιθανότητες το αίτημα να γίνει δεκτό, όμως οι διοργανωτές επισήμως έκαναν το απίστευτο.

Ενημέρωσαν τον Προμηθέα ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχε τότε στο ρόστερ του, δηλαδή τους Αθηναίου, Αγραβάνη και Γρκαντ, αλλά επιτρέπει στην Μπούρσα να χρησιμοποιήσει τον Λαμάρ Πίτερς, που αποκτήθηκε στις 12/12.

Η αιτιολογία είναι ότι οι Τούρκοι δεν έχουν... απόθεμα παικτών και θα κατέβαιναν με 9 στο ματς, ενώ ο Προμηθέας έχει δηλωμένους πολλούς και αρκούν για να συμπληρώσει ακόμα και 12άδα. Οι έφηβοι φαίνεται ότι πρέπει να κάνουν... καλό ζέσταμα για μια ακόμα φορά, όπως είχε συμβεί και στον εντός έδρας αγώνα με την Τσεντεβίτα, ο Μάκης Γιατράς χάνει μια ευκαιρία που έβλεπε να προχωρήσει το μοντάρισμα της μισής από τη νέα ομάδα που θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες, αφού ακόμα λείπουν οι Εβανς και Γκραντ... ο δεύτερος και ο Προμηθέας δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για τους διοργανωτές με τους οποίους αλλιώς άρχισε η συνεργασία και αλλιώς εξελίσσεται.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ