16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με πρώην «Ευρωπαίους» οι Νετς

Δύο παίκτες που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στην Ευρώπη, ο ένας εκ των οποίων και στη χώρα μας, θα βρίσκονται για τη σεζόν 2019-2020 στο έμψυχο δυναμικό των Μπρούκλιν Νετς.

Ο λόγος για τον Τιάγκο Σπλίτερ και τον Τζέι Αρ Χόλντεν, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τους Νεοϋορκέζους. Ο 34χρονος παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ πήρε προαγωγή και από σκάουτερ θα είναι πλέον μέλος του προπονητικού επιτελείου, ως υπεύθυνος τεχνικός για την ανάπτυξη-εξέλιξη των παικτών. Ο Βραζιλιάνος, που έπαιξε στην Μπασκόνια, την Μπιλμπάο και τη Βαλένθια και το 2004 κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, βρίσκεται από πέρυσι στη Νέα Υόρκη.

Ο Αμερικανός παλαίμαχος γκαρντ, κάτοχος δύο τίτλων στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στην ΑΕΚ, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της λετονικής Μπροτσένι και της βελγικής Οστάνδης. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν σκάουτερ για λογαριασμό των Ντιτρόιτ Πίστονς και των Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά από φέτος θα βρίσκεται στους Μπρούκλιν Νετς ως διευθυντής στο προσωπικό των παικτών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ