17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με Πρέκα και τρεις σημαντικές επιστροφές η Νίκη Βόλου

Σχέδια Β' Εθνικής κάνει η Νίκη Βόλου, η οποία όντας η κερδισμένη του μπαράζ της 3ης θέσης με τον Πολύγυρο, θεωρεί θα αγωνίζεται στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Προς αυτή την κατεύθυνση λαμβάνουν τόπο και οι κινήσεις της Θεσσαλικής ομάδας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει με τον Λάμπρο Πρέκα στον πάγκο της. Έτσι, η πρώτη της μεταγραφή είναι ο Βασίλης Γιωτόπουλος (pic), ο οποίος επιστρέφει στη Νίκη, με τον ΓΑΣ Κομοτηνής να ανακοινώνει την συμφωνία. Ο 26χρονος γκαρντ ήταν εκ των βασικών γκαρντ των κυανόλευκων τη χρονιά της ανόδου από την Α1 ΕΣΚΑΘ στη Γ’ Εθνική, και θα την ενισχύσει εκ νέου.

Πολύ κοντά όπως αναφέρει το «magnesianews.gr» είναι και η επιστροφή στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, τόσο του Μιχάλη Φρουσκλιά όσο και του Φώτη Τάσσου. Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Β' Εθνική με το Αγρίνιο, και στο περσινό πρωτάθλημα είχε 8,2 πόντους σε 19 παιχνίδια, ενώ συμμετείχε και στην προπόνηση της Νίκης, Αναφορικά με τον Φρουσκλιά, μπορεί την περσινή σεζόν να μην επέστρεψε και να διάλεξε τον Οίακα Ναυπλίου, με τον οποία κέρδισε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί την φετινή σεζόν,αν και ο έμπειρος γκαρντ έχει δεχθεί και μια δελεαστική πρόταση από το Πέρα, που αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ