18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με πολλές απουσίες η Ιταλία

Το πρώτο δείγμα γραφής της θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη η Εθνική Ιταλίας, παίρνοντας μέρος στο τουρνουά του Τρεντίνο. Βέβαια, το δείγμα αυτό δεν θα είναι αντιπροσωπευτικό των πραγματικών δυνατοτήτων της, καθώς ούτε στον αποψινό αγώνα με τη Ρουμανία, αλλά ούτε και στον αυριανό με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Ελβετία-Ακτή Ελεφαντοστού, θα πάρουν μέρος οι Μάρκο Μπελινέλι, Ντανίλο Γκαλινάρι και Λουίτζι Ντατόμε.

Οι δύο πρώτοι αισθάνονται μυικές ενοχλήσεις λόγω της κούρασης από την ως τώρα προετοιμασία και ο κόουτς Ρομέο Σακέτι δεν έχει λόγο να ρισκάρει οτιδήποτε, ενώ ο Ντατόμε συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Παρόλα αυτά ο Σακέτι, που θα έχει στη διάθεσή του τους Ντάνιελ Χάκετ και Αλεσάντρο Τζεντίλε μεταξύ άλλων, θα βγάλει κάποια συμπεράσματα. "Έχουμε κάποιες δομικές αδυναμίες στις θέσεις των ψηλών και πρέπει να μετατρέψουμε αυτές τις αδυναμίες σε δύναμή μας. Δεν είμαστε ανάμεσα στα φαβορί σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πάμε εκεί πεινασμένοι", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας την παραμονή της έναρξης του τουρνουά του Τρεντίνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ