25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός (pic)

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθανασία Παντελή και τη Βασιλική Παπαμαρκάκη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Οι δύο νεαρές παίκτριες θα αγωνιστούν την καινούρια σεζόν στην Α1 Γυναικών, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να διευρύνουμε το σερί των επιτυχιών», ανέφερε σχετικά η Αθανασία Παντελή.

Η Βασιλική Παπαμαρκάκη, από την πλευρά της, δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για έμενα το γεγονός ότι εντάσσομαι στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη και περιμένω να ζήσω μεγάλες στιγμές αγωνιζόμενη στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό που. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και να είμαστε υγιείς».

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Αθανασία Παντελή (ημ. γέννησης 28/8/2002) και Βασιλική Παπαμαρκάκη (ημ. γέννησης 13/2/2001). Οι δυο νεαρές αθλήτριες αγωνίζονται στη θέση του γκαρντ και εντάσσονται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών».

Οι δύο παίκτριες συμμετείχαν και στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που έγινε την Τρίτη (25/08) στο ΣΕΦ, μαζί με τις επίσης νεοαποκτηθείσες Διονυσία Αλεξανδρή, Ειρήνη Κούκη και Μαρία-Ελένη Γρίσπου και τις Εβίνα, Σταμάτη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου. Οι δυο ξένες, Τάγια Ρέιμερ και Στέφανι Κόστοβιτς, θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη «πρώτη» έλαβε χώρα στην αίθουσα Β’ του φαληρικού σταδίου, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παντελάκη, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Σίγουρα μιλάμε για μια ιδιαίτερη χρονιά, η οποία μπορεί να έχει αρκετές μεταβολές. Ωστόσο, οφείλουμε να παρουσιαστούμε με συνέπεια κα σοβαρότητα στη δουλειά μας και με το μυαλό μας την ατομική ευθύνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος για το ρόστερ που έχω να διαχειριστώ και τη φετινή σεζόν και πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ