20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με Πιλάβιο η… τρέλα του Μαρτίου (vids+pics)

Οι 26 από τους 68 ομάδες που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ έχουν ήδη γίνει γνωστές και ανάμεσα σε αυτές είναι και το Ολντ Ντομίνιον του Αλφρέδου Πιλάβιου.

Η «March Madness» πλησιάζει και το τοπίο, αναφορικά με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο φετινό NCAA, ξεκαθαρίζει. Θυμίζουμε πως το φετινό Φάιναλ Φορ θα λάβει χώρα, στις αρχές Απριλίου, στο «US Bank Stadium» της Μινεάπολις. Οι «μονάρχες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα της περιφέρειάς τους (CUSA), επικρατώντας στον τελικό με 62-56 του Ουέστερν Κεντάκι, κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «68» για πρώτη φορά ύστερα από οκτώ χρόνια και, συνολικά, δωδέκατη στην ιστορία τους.

Ο 19χρονος φόργουορντ δεν έπαιξε στον εν λόγω αγώνα, αλλά πρωτοστάτησε στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Χαβιέ Γκριν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16π., ενώ 12π. και δέκα ριμπάουντ είχε ο Τσαρλς Μπάσι, από πλευράς ηττημένων.

Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση: Βερμόντ, Ντιουκ, Λίμπερτι, Αϊόβα Στέιτ, Βιλανόβα, Μοντάνα, Γκάρντνερ-Ουέμπ, UC Ιρβάινγκ, Νορθίστερν, Νόδερν Κεντάκι, Αϊόνα, Μπάφαλο, NC Σέντραλ, Μπράντλεϊ, Γιούτα Στέιτ, Φέρλεϊ Ντίκινσον, Μάρεϊ Στέιτ, Όρεγκον, Κολγκέιτ, Ουόφορντ, Άμπιλεν Κρίστιαν, Πρέιρι Βιου A&M, Νορθ Ντακότα Στέιτ, Σεντ Μέρις και Νιου Μέξικο Στέιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ