20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με πατημένο το γκάζι η Εφές (vids)

Η Εφές έκλεισε γρήγορα την παρένθεση της ήττας στην Αγία Πετρούπολη και με το άνετο εντός έδρας 86-72 επί του Ερυθρού Αστέρα επέστρεψε στις επιτυχίες, έφτασε το ρεκόρ της στο 12-10 και δείχνει αποφασισμένη να είναι στην πρώτη οκτάδα χωρίς ιδιαίτερα άγχη. Ούτε πέντε λεπτά δεν επέτρεψαν οι παίκτες του Αταμάν στους αντιπάλους να ελπίζουν σε κάτι καλό, με τους Σέρβους να είναι πλέον στο 7-15 και με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, πλην την μεγάλης έκπληξης που έκαναν μέσα στη Μαδρίτη. 

Η Εφές... έπιασε από τον λαιμό από την αρχή τους Σέρβους και δεν τους άφησε να πάρουν ανάσα. Το 14-3 στο 4' ήταν το πρώτο δείγμα, με μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα και δαιμονισμένο ρυθμό, το 22-8 στο 6'30'' είχε ήδη 4/7 τρίποντα από την Εφές και το δεκάλεπτο έληξε με 29-13. Η αναλαμπή του Αστέρα έφερε το 29-21 στο 11', αλλά... θύμωσε τους παίκτες του Αταμάν, με τον Λάρκιν να έχει πάρει μπρος, τη διαφορά να ξεπερνάει τους 20 πόντους στο 16', 46-25 και το ημίχρονο να λήγει με 56-35, με Λάρκιν και Μίτσιτς «καυτούς» και τον Σανλί αποκάλυψη κάτω από τα καλάθια

Η διαφορά συντηρήθηκε στα επίπεδα των 20 πόντων στην τρίτη περίοδο, η οποία έληξε με 75-52, με τον Αταμάν να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να δίνει χρόνο ξεκούρασης στους βασικούς και συμμετοχής σε αναπληρωματικούς, αν και τελικά εν ώρα αγώνα έμαθαν οι Τούρκοι ότι η εβδομάδα δεν έχει δεύτερη υποχρέωση, αφού αναβλήθηκε το μεθαυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μακάμπι

ΠΥΡΓΟΣ ΣΕ... ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ: Ο Σερτάκ Σανλί πήρε την ευκαιρία αρχίζοντας και στην πρώτη πεντάδα και παίζοντας περισσότερο από κάθε άλλο ματς φέτος και έδειξε ότι υπάρχει και αξιόπιστο βάθος στους ψηλούς της Εφές κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με τ εντυπωσιακό 19/27 δίποντα και το πολύ καλό 14/31 τρίποντα, η Εφές όχι απλά δε γινόταν να χάσει, αλλά ούτε καν και να αγχωθεί στο ματς.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ