16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Με παπούτσι… Νοβίτσκι ο Ντόντσιτς (vids+pics)

Ο Λούκα Ντόντσιτς φόρεσε παπούτσια αφιερωμένα στο συμπαίκτη του στους Ντάλας Μάβερικς, Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο 40χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο «American Airlines Center», καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσε πως κρεμάει τη φανέλα του στο φινάλε της φετινής σεζόν του ΝΒΑ. Ο 20άχρονος γκαρντ, που ήταν γνώστης της απόφασής του, αγωνίστηκε με παπούτσια που είχαν πάνω τους ζωγραφισμένο το πρόσωπο του Γερμανού, τον αριθμό της φανέλας του και τη φράση «Σε ευχαριστώ, Ντιρκ».

Μετά το τέλος του ματς, μάλιστα, ο Σλοβένος χαρακτήρισε τον Ντιρκ Νοβίτσκι «GOAT», δηλαδή κορυφαίο όλων των εποχών, κι επανέλαβε: «Σε ευχαριστούμε, Ντιρκ. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά».

 

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, και τα παπούτσια που φόρεσε ο ίδιος ο Ντιρκ Νοβίτσκι, με τους αριθμούς 41-21-1, που συμβολίζουν τον αριθμό της φανέλας του, τα χρόνια του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τη μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε, τους «Τεξανούς»…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ