18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με παίκτες Ευρωλίγκας η Τουρκία

Εφτά παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Τουρκίας για το τελευταίο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ουφούκ Σαρίτσα κάλεσε στην προεπιλογή για τους αγώνες με τη Σλοβενία στην «Ankara Arena» της Άγκυρας (22/02) και με την Ισπανία στη «Santiago Martin Arena» της Τενερίφης (25/02) συνολικά δεκατέσσερις παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Ντόγκους Μπαλμπάι, Σερτάτς Σανλί, Τζέιμς Μετεκάν Μπιρσέν και Μπουγκραχάν Τουντσέρ (Εφές Αναντόλου), Καρτάλ Οζμιζράκ και Ογκούζ Σαβάς (Νταρουσάφακα), Σινάν Γκιουλέρ (Φενέρμπαχτσε), Τολγκά Γκετσίμ (Μπάνβιτ), Γκιοκσενίν Κοκσάλ (Γαλατάσαραϊ), Σεχίμ Ερντέμ (Ιστανμπούλ ΒΒ), Μπερκ Ουγκιουρλού (Καρσίγιακα), Μετίν Τουρέν (Τουρκ Τέλεκομ), Μπερκάν Ντουρμάς και Γιγκίτ Αρσλάν (Τόφας).

Αν και παράλληλα διεξάγονται αγώνες και για την Ευρωλίγκα, με την Εφές Αναντόλου να παίζει μία ημέρα πριν με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη (21/02) και τις Νταρουσάφακα και Φενέρμπαχτσε να συναντιούνται ανήμερα στη «Volkswagen Arena» (22/02), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, όλοι οι παίκτες αναμένεται να τεθούν κανονικά στη διάθεση του 46άχρονου προπονητή. Θυμίζουμε πως η Τουρκία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα παρκέ της Κίνας (31/08-15/02), όπως και οι Ίβηρες, ενώ αδιάφοροι είναι και οι Σλοβένοι, οι οποίοι έχουν μείνει και μαθηματικά εκτός συνέχειας. Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους τελευταίους δύο αγώνες των προκριματικών θα ξεκινήσει στις 18 Φεβρουαρίου στην τουρκική πρωτεύουσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ