20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Ουίβερ στην Πολωνία ο Άρης

Ο Κάιλ Ουίβερ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Πολωνία, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (12/12, 19.30) επί πολωνικού εδάφους, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, με πρωινή προπόνηση τη Δευτέρα (11/12) στο «Nick Galis Hall». Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Η αποστολή των «κιτρίνων» θα αναχωρήσει στις 16.15 για το Βερολίνο, με ενδιάμεση στάση το Βελιγράδι. Από τη γερμανική πρωτεύουσα θα μεταβεί οδικώς στον τελικό προορισμό της, που είναι η πολωνική πόλη, Ζιελόνα Γκόρα. Η πρώτη γνωριμία των Θεσσαλονικιών με το «Centrum Rekreacyjno-Sportowe Zielona Gora» είναι προγραμματισμένη ανήμερα του ματς, το πρωί, με τον 58άχρονο τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Βασιλόπουλος, Ουίβερ, Μπένσον και Μπελ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ