27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με ορμή απέναντι και στην Μπασκόνια

Φουριόζος έχει μπει στο 2019 ο Ολυμπιακός, ο οποίος στα δυο παιχνίδια που έδωσε με Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα και ΑΕΚ για την Basket League επικράτησε με 40 πόντους διαφορά των δυο αντιπάλων του, και δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση του.

Φυσικά ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν εφησυχάζει, και παρότι η Μπασκόνια έρχεται με απουσίες στο ΣΕΦ, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στους Βάσκους (21:00, Novasports 1) και να κάνει άλμα προς την είσοδο του στην τετράδα, γνωρίζοντας ότι την ίδια ώρα αγωνίζεται η Εφές στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Αγραβάνη να μένει λογικά εκτός δωδεκάδας.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στο 7-9, δηλαδή απέχει μια νίκη από την οκτάδα, και ψάχνει μεγάλες νίκες ώστε να κάνει βήμα προς αυτή. Εκτός θα έχει τους τραυματίες Σενγκέλια, Γκρέιντζερ, Γκαρίνο και Σεντεκέρσκις, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το φετινό Final Four θα φιλοξενηθεί στην Βασκονία.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία), ενώ στην συνολική προϊστορία ο Ολυμπιακός προηγείται με 22-15, έχοντας εντός έδρας ρεκόρ 15-3. Τελευταία νίκη των Βάσκων στο ΣΕΦ τον Απρίλιο του 2007, όταν ακόμη είχαν την ονομασία, Ταουγκρές (95-89) για τα πλέι οφς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ