23.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Με Οκερεαφόρ οι Βρετανοί

Η Μ. Βρετανία ανακοίνωσε τα ονόματα της προεπιλογής, εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, και μεταξύ αυτών είναι κι εκείνο του Τέντι Οκερεαφόρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τόνι Γκαρμπελότο κάλεσε συνολικά δεκαπέντε παίκτες, οι εννέα εκ των οποίων αγωνίστηκαν και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ. μεταξύ αυτών και ο γκαρντ της Κύμης, που στους ομίλους στην Κωνσταντινούπολη είχε κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ. Ο αρχηγός Κίρον Ατσάρα, ο Νταν Κλαρκ, ο Άντριου Λόρενς και ο Έρικ Μπόατενγκ επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, ενώ κλήθηκε και ο βετεράνος Γκέιμπ Ολασένι, όπως και ο Καρλ Ουίτλ που δεν έπαιξε στο 40ό Ευρωμπάσκετ εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού. Από το 2015 έχει να αγωνιστεί με τη Μ Βρετανία ο Μάιλς Χέσον.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Μ. Βρετανίας: Κίρον Ατσάρα(Ροκς Γλασκώβης), Έρικ Μπόατενγκ (Σεντ Βάλιερ Μπάσκετ Ντρομ), Νταν Κλαρκ (Χιπουσκόα), Ρόμπερτ Γκίλκριστ, Μάιλς Χέσον, Κόφι Τζόσεφς (Ροκς Γλασκώβης), Άντριου Λόρνενς (Πρίστινα), Γκάρεθ Μάρεϊ (Ροκς Γλασκώβης), Λουκ Νίλσον (Ρεάλ Μπέτις), Τέντι Οκερεαφόρ (Κύμη), Γκέιμπ Ολασένι (Φουενλαμπράδα), Ταρίκ Φίλιπ (Σζολνόκι), Ουίλ Σάντερς (Καμπάντος Σιδάδε Γιουροπέα Ντο Βίνο), Όβι Σόκο (Μούρθια) και Καρλ Ουίτλ (Μπιέλα).

Οι Βρετανοί θα υποδεχθούν την Εθνική Ελλάδας στις 24 Νοεμβρίου στο Λέστερ, ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης προκριματικής φάσης θα παίξουν στο Ταλίν κόντρα στην Εσθονία (27/11).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ