20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με Ξανθόπουλο στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Χωρίς το Βασίλη Καββαδά θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 26άχρονος σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο ΟΑΚΑ κι έτσι αποφασίστηκε να τεθεί εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο (03/11, 18.00) ματς στο κλειστό της Πυλαίας, κόντρα στους «ασπρόμαυρους». Αντίθετα, ο Λούκα Μπάνκι θα έχει κανονικά στη διάθεσή του το Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος απουσίασε από το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης (01/11), στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή στο λαβωμένο γόνατό του. Ο 34χρονος γκαρντ θα βρίσκεται στην αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (02/11) για τη Θεσσαλονίκη, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι «κιτρινόμαυροι», που κατέκτησαν στην περσινή διοργάνωση τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό τον Ολυμπιακό στα Δύο Αοράκια, δεν «βλέπουν» άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου στο «PAOK Sports Arena». Ο Ιταλός προπονητής περιμένει ένα δυνατό αγώνα, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «ζωής ή θανάτου». Εξάλλου, μόνο ο νικητής θα περάσει στους «4», με τον ηττημένο να ολοκληρώνει πρόωρα τις υποχρεώσεις του στη φετινή διοργάνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ