16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με Ντόντσιτς, χωρίς Καρλάιλ οι Μάβερικς (vids)

Οι Ντάλας Μάβερικς έτρεξαν σερί 12-0 στην τελευταία περίοδο κι έφθασαν με άνεση στη νίκη με 99-86 επί των Νιου Γιορκ Νικς, μες στο «Madison Square Garden».

Ο… συνήθης ύποπτος, Λούκα Ντόντσιτς, ηγήθηκε των Τεξανών με 26π., οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ, με τον Τζέιλεν Μπράνσον να έχει 15π. και εφτά ριμπάουντ και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις 14π. και οκτώ ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=XoxyC8s1Xu8

Ο Ρικ Καρλάιλ δεν ήταν στον πάγκο των φιλοξενουμένων, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα, αν κι έχει εμβολιαστεί από τον Ιανουάριο. «Υπάρχει η πιθανότητα -κι ελπίζω να ισχύσει αυτό- να είναι ένα λανθασμένα θετικό τεστ. Μοιάζει να έχει γίνει λάθος, αλλά έπρεπε να μπω στο πρωτόκολλο κορονοϊού», αρκέστηκε να δηλώσει ο ίδιος.

https://www.youtube.com/watch?v=95qsEhedsOQ

Ο Άλεκ Μπερκ με 20π., ο Τζούλιους Ραντλ με 14π. αλλά με 5/20 σουτ εντός παιδιάς, οκτώ ριμπάουντ και έντεκα ασίστ και ο Ρέτζι Μπούλοκ με 13π. ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι Νεοϋορκέζοι. Ο Αρ Τζέι Μπάρετ περιορίστηκε στους 8π. με 3/11 σουτ και ο Ντέρικ Ρόουζ είχε 1/10 σουτ και πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=KpgMnkv74zQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ