18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με νέα… παλιά μπάλα στην ΕΣΚΑ

Η ΕΣΚΑ αποφάσισε να συνεχίσει, για ακόμα μία τριετία, τη συνεργασία της με τη Nike όσον αφορά στην επίσημη μπάλα όλων των πρωταθλημάτων και τουρνουά της.

Οι φετινοί αγώνες διεξάγονται με συνθετική ή δερμάτινη μπάλα Nike No 6 και Νο 7, με την εταιρία αθλητικού ιματισμού και εξοπλισμού να προκρίνεται από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής για να συνεχίσει να τους χορηγεί τα προϊόντα της μέχρι το 2021.

Η ανακοίνωση: «Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιούμε στα μέλη και σωματεία της Ένωσής μας, ότι από την δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της 23/10/2017 για την επίσημη μπάλα των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Τουρνουά Ε.Σ.Κ.Α. των αγωνιστικών περιόδων 2018-19, 2019-20, 2020-21 έχουμε να σας ανακοινώσουμε τα εξής: Μετά την κατάθεση προσφορών από όλες σχεδόν τις εταιρείες εμπορίας μπαλών καλαθοσφαίρισης (Nike, Molten, Spalding, Nickan), και μετά την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης των προσφορών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε ομόφωνα, συνεκτιμώντας οικονομικά και ποιοτικά κριτήρια, ως συμφερότερη την προσφορά της εταιρείας Nike, του FF Group.

Για τη συμφωνία και συνεργασία, που θα ισχύσει από 1 Ιουνίου 2018, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τους όρους, τις προσφορές και την προμήθεια μπαλών Nike των προαναφερόμενων αγωνιστικών περιόδων. Με εκτίμηση και αθλητικούς χαιρετισμούς. Για το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος Ιωάννης Αλεξόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Κομπορόζος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ