19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με «Μότσε», Παπαντωνάκο και τέσσερις ακόμα εξαιρετικές προσθήκες ο νέος Χολαργός

Ο Στέργιος Κουφός έχει πέσει για τα καλά στη δουλειά, και σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια του νέο ρόστερ που θα παρουσιάσει ο Χολαργός στην δεύτερη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Έτσι, από το περσινό ρόστερ στην ομάδα θα παραμείνει ο Σπύρος Μοτσενίγος, με τον 25χρονο γκαρντ να συνεχίζει στην ομάδα, όντας ένα πολύ εργαλείο στα χέρια του Έλληνα τεχνικού.

Επίσης, λεπτομέρειες μένουν ώστε να ανανεωθεί και το συμβόλαιο του 32χρονου πλέι μέικερ, Τριαντάφυλλου Τζακόπουλου, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα. Δίπλα του θα έχει τον 24χρονο γκαρντ, Θοδωρή Τσιλούλη, ο οποίος έρχεται από την ΑΕ Λάρισας, ενώ σημαντική βοήθεια θα προσφέρει και ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ,  Δημήτρης Κομποδιέτας, ο οποίος έρχεται από τον Δούκα.

Στον Χολργό θα βρίσκεται και ο 32χρονος εξαιρετικός σκόρερ, Νίκος Κόκκαλης, ο οποίος πέρυσι «βομβάρδισε» τα καλάθια στην Α2 με την φανέλα του Εθνικού, σκοράροντας 16,9 πόντους σε 28 παιχνίδια, έχοντας παράλληλα 4,8 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Σημαντική προσθήκη θεωρείται και αυτή του Κώστα Παπαντωνάκου, με τον 26χρονο πάουερ φόργουορντ να αφήνει μετά από δυο χρόνια το Περιστέρι, και να συνεχίζει στην ομάδα των Βορείων προαστίων.

photo credit: eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ