22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με μόνο μία λέξη ο Γιάννης άναψε… φωτιές (pic)

Μία λέξη και τέσσερις φωτογραφίες πόσταρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε… πανικό.

Στην πρώτη ανάρτησή του στο Twitter, μετά το «ξεκαθάρισμα» του λογαριασμού του, ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν θέλησε να πει πολλά. Έγραψε τη λέξη «ευγνώμων» και δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες του έχοντας στα χέρια του το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού για τη σεζόν 2019-2020 στο ΝΒΑ και στο πλευρό του τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, αλλά και μέλη των «ελαφιών».

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή λήγει το 2021, αλλά το μέλλον του στο Ουισκόνσιν είναι αβέβαιο, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι θεωρούν πως θα αποχωρήσει. Με το αινιγματικό tweet του μπέρδεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση, αφού κάποιοι θεώρησαν πως πρόκειται για μήνυμα αποχαιρετισμού. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, έκριναν πως απλώς θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα για την προσωπική διάκρισή του, τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Disney World του Ορλάντο ολοκληρώθηκαν.

Μόνο ο ίδιος γνωρίζει γιατί προχώρησε στην εν λόγω ανάρτηση και ο καιρός θα δείξει τι ήθελε να πει. Αρκετοί φίλαθλοι, πάντως, έσπευσαν να τον καλέσουν στην ομάδα που υποστηρίζουν, ενώ οι φίλοι των Μπακς του ζήτησαν να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στο Μιλγουόκι, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μες στα επόμενα χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ