18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με Μπράουν και Χάντερ η κορυφαία πεντάδα (vids+pics)

Ο Ρίον Μπράουν και ο Βινς Χάντερ συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία πεντάδα της 4ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, μαζί με τον Ταϊρίς Ράις, το Γιαν Σπαν και τον Αμάρε Στουντεμάιρ.

Ολοκληρώθηκε και η τέταρτη «στροφή» της κανονικής περιόδου του BCL, με τον Προμηθέα Πατρών να παραμένει αήττητος και την ΑΕΚ να έχει φθάσει, αισίως, στις τρεις διαδοχικές νίκες. Οι Αχαιοί επιβλήθηκαν την Τετάρτη (31/10) της Μπεσίκτας στο «Δημήτρης Τόφαλος», ενώ μία ημέρα πριν η «Ένωση» πανηγύρισε το «διπλό» στην Ντιζόν. Τόσο ο 27χρονος γκαρντ όσο και 24χρονος φόργουορντ/σέντερ αναδείχθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή ως μέλη της κορυφαίας πεντάδας, από την οποία θα προκύψει και ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά ξεπέρασε και το τουρκικό εμπόδιο, με το Ρίον Μπράουν να έχει 18π. με 6/9 δίποντα και 2/4 τρίποντα, οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο κι ούτε λάθος στα 36’ που χρησιμοποιήθηκε. Έτσι, συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=ek9m7p85Fm8

Ο Βινς Χάντερ συνέβαλε στο «διπλό» της «Ένωσης» επί γαλλικού εδάφους έχοντας 25π. με 1/2 βολές και 12/12 δίποντα, έντεκα ριμπάουντ, μία ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και μόλις ένα λάθος στα 31’ που έμεινε στο παρκέ. Συγκέντρωσε, μάλιστα, την υψηλότερη βαθμολογία από όλους (39).

https://www.youtube.com/watch?v=zj5f5dHCZc4

Η Μπάμπεργκ επιβλήθηκε στην «Brose Arena» της Λιετκαμπέλις, με τον Ταϊρίς Ράις να τελειώνει με 23π. με 1/2 βολές, 5/10 δίποντα και 4/8 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, έξι ασίστ, τρία κλεψίματα, αλλά και τέσσερα λάθη σε 37’.

https://www.youtube.com/watch?v=hB-0NW3MMU4

Από το Βέλγιο πέρασε η Ολίμπια Λιουμπλιάνα, κάμπτοντας την αντίσταση της Οστάνδης, έχοντας κορυφαίο το Γιαν Σπαν με 23π. με 4/4 βολές, 2/4 δίποντα και 5/8 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, άλλο ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 30’.

https://www.instagram.com/p/Bpl66btl5PE/

Τη Φουενλαμπράδα διέλυσε στο «Pabellon Fernando Martin» η Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τον Αμάρε Στουντεμάιρ να αγωνίζεται για μόλις 13’ και να προλαβαίνει να βάλει 24π. με 4/5 βολές και 10/16 δίποντα, ενώ είχε ακόμα εφτά ριμπάουντ και δύο λάθη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ