17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με Μπράμο στην Αθήνα η Βενέτσια!

Η Βενέτσια έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και στην αποστολή μετέχει και ο Μάικ Μπράμος! Ο διεθνής γκαρντ είναι τραυματίας από τις 3 Δεκεμβρίου, όταν αποχώρησε από τον αγώνα με την Αβελίνο για το πρωτάθλημα με ενοχλήσεις στο ισχίο, και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Η απουσία του μάλιστα έχει συνοδευτεί με τον αγωνιστικό... κατήφορο που ακολουθεί η Βενέτσια τις τελευταίες εβδομάδες έχοντας χάσει όλα τα παιχνίδια από τα οποία απουσίασε ο Έλληνας άσος! Τρία για το πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου αυτού με την Αβελίνο (με Ρέτζιο Εμίλια εντός και με Μπρέσια εκτός την περασμένη Κυριακή είναι τα άλλα δύο), και δύο για το BCL, με Εστουντιάντες και Μπάνβιτ εκτός έδρας.

Το ότι ήρθε στην Αθήνα με την αποστολή σημαίνει ότι ο Μπράμος είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνισή του μετά από 17 μέρες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, άλλωστε, όπως γράφει και η ιστοσελίδα basketnet.it σε σχετικό ρεπορτάζ της, υπάρχουν ελπίδες για κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση ο Μπράμος είναι το μόνο πρόβλημα του κόουτς Ντε Ραφαέλε, καθώς την Κυριακή στην Μπρέσια επέστρεψε μετά από απουσία τριών εβδομάδων ο Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη.

Στο basketnet.it μίλησε ο πρόεδρος της Βενέτσια, Φεντερίκο Καζαρίν, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στο ρόστερ της ομάδας και αρνήθηκε ότι η Βενέτσια διέρχεται περίοδο κρίσης: "Κρίση; Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη ποτέ στα πάνω από 12 χρόνια που ασχολούμαστε με την ομάδα. Είναι απλώς μια αρνητική περίοδο, όπως και άλλες που έχουμε περάσει αυτό το διάστημα των 12 ετών και τις οποίες καταφέρναμε πάντα να ξεπερνούμε δουλεύοντας σκληρά στο γήπεδο, ανακτώντας την αποφασιστικότητά μας, αλλά ταυτόχρονα διατηρώντας την ηρεμία και την πίστη μας. Κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος προφανώς, αλλά όπως δεν πετούσαμε στα σύννεφα όταν, μέχρι τον Νοέμβρη, κερδίζαμε σχεδόν παντού, έτσι δεν θα απογοητευτούμε τώρα. Και θα ξεπεράσουμε κι αυτές τις δυσκολίες, χρειάζεται απλώς ισορροπία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ