22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Μονακό και… ομάδα της Β’ Τουρκίας το Eurocup!

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις ομάδες της και για το επόμενο Eurocup, στο οποίο πάντως βρίσκεται η... απέχουσα Μονακό και μία ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, η Τουρκ Τέλεκομ.

Η κατάσταση για το Eurocup δεν έχει γίνει ιδανική τις τελευταίες μέρες. Αρκετές ομάδες, άλλωστε, είναι εκείνες που δεν πρόκειται να σκεφτούν την προοπτική του, όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Λε Μαν, η Μπάμπεργκ και η Μονακό, προτιμώντας αυτήν του Basketball Champions League. Ενδεικτική αυτής, είναι η λίστα που κατήρτισε η Ευρωλίγκα, σχετικά με τις 24 ομάδες που θα βρίσκονται στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσή της για τη σεζόν 2018-2019.

Συγκεκριμένα, σε αυτή μπορεί να βρίσκουμε ομάδες σαν τον Ερυθρό Αστέρα, τη Μάλαγα και τη Βαλένθια, που πέρυσι βρίσκονταν στην Ευρωλίγκα, αλλά θα βρούμε και τη Μονακό που... δεν έχει ιδιαίτερη πρόθεση να παίξει στο Eurocup. Παράλληλα, υπάρχει και μία ομάδα από τη δεύτερη κατηγορίας του πρωταθλήματος Τουρκίας. Πρόκειται για την Τουρκ Τέλεκομ, με το όνομα του συλλόγου της Άγκυρας να φιγουράρει στη λίστα.

Η αναλυτική λίστα του Eurocup, είναι η εξής:

Ερυθρός Αστέρας
Τσεντεβίτα
Μόρναρ
Παρτιζάν
Μονακό
Λιμόζ
Βιλερμπάν
Άλμπα Βερολίνου
Ουλμ
Φράνκπορτ Σκαϊλάινερς
Τρέντο
Μπρέσια
Τορίνο
Λιέτουβος Ρίτας
Γκντίνια
Ζενίτ
Ούνικς Καζάν
Λοκομοτίβ Κουμπάν
Βαλένθια
Ανδόρρα
Μάλαγα
Τόφας
Γαλατασαράι
Τουρκ Τέλεκομ Άνκαρα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ