15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με Μαυρίδη στην Α2 το Πανόραμα

Το Πανόραμα εξασφάλισε την παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών και εκ των πρώτων κινήσεών του, εν όψει της καινούριας σεζόν, ήταν η πρόσληψη του Αλέξη Μαυρίδη για την άκρη του πάγκου του.

Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με τους διοικούντες τον Α.Σ. να καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο στις εθνικές κατηγορίες, αντικαθιστώντας τη Βιβή Διαβολεμένου -που θα συνεχίσει με τον Παναθλητικό Συκεών στην Α1 Γυναικών- να αποχωρεί ύστερα από δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Πανόραμα καλωσορίζει τον Αλέξη Μαυρίδη για την ανάληψη της γυναικείας μας ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Διετέλεσε προπονητής στα γυναικεία της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου (με άνοδο στην Α2 Κατηγορία ως βοηθός προπονητής), του Μ. Αλέξανδρου Εχεδώρου, του Αίαντα Ευόσμου, του Ναύαρχου Βότση (με άνοδο στην Α2 Κατηγορία), στην Α1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Άρη. Έχει δύο F4 Κορασίδων με τον Απόλλωνα Kαλαμαριάς και 14 χρόνια στο πρόγραμμα της ακαδημίας ΑΚΘ Αστέρια και στο ανδρικό, όπως και στα ανδρικά του Βόσπορου Καλαμαριάς (με άνοδο στο B’ Τοπικό) και του Ατρόμητου Τριαδίου (με άνοδο στο Β’ Τοπικό). Ευχαριστούμε θερμά την coach Βιβή Διαβολεμένου για την άψογη συνεργασία της και την άριστη διακοπή συνεργασίας για φέτος στη γυναικεία μας ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ