18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με Μαρκόπουλο έκοψε την πίτα της η ΧΑΝΘ (pics)

Στο «Μίμης Τσικίνας» βρέθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, καθώς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών της ΧΑΝΘ.

Ο 68άχρονος τεχνικός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας και μίλησε στους μικρούς αθλητές για τις αξίες του Αθλητισμού, αλλά και τη δική του μακρόχρονη πορεία στο χώρο του μπάσκετ. Το παρών έδωσε και ο παίκτης του ανδρικού τμήματος, Βλάντο Πέτροβιτς, ξεκλέβοντας χρόνο από την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι τους με τον Αίαντα Ευόσμου (28/01, 17.00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Ο πολυνίκης Έλληνας τεχνικός Σούλης Μαρκόπουλος, ο προπονητής που διατηρεί το ρεκόρ με τις περισσότερες παρουσίες σε πάγκους της Α1 (από το 1978), ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Ακαδημία Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Το «παρών» έδωσαν δεκάδες παιδιά από όλα τα τμήματα όπως και οι γονείς τους. Έναν σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Διευθυντής του Τμήματος Αθλητισμού της ΧΑΝΘ και Διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου «Μίμης Τσικίνας» Γιώργος Πετρίδης.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού και την δική του διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ. Το «παρών» έδωσε κι ο καλαθοσφαιριστής της αντρικής μας ομάδας Βλάντο Πέτροβιτς, που επίσης μίλησε στους παίκτες των Ακαδημιών μας. Ο Νίκος Σερέτης, Υπεύθυνος των τμημάτων και η «ψυχή» της χθεσινής εκδήλωσης, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ΧΑΝΘ.

Ο Γενικός Αρχηγός της ΧΑΝΘ Νίκος Δουβής (ήταν ο τυχερός της ημέρας, καθώς σε αυτόν έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας), ζήτησε από τους γονείς να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην προσπάθεια της ΧΑΝΘ και από την πλευρά του ευχαρίστησε τους εφόρους των τμημάτων τους κ.κ. Γκουτζαμάνη και Γρίβα που επίσης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και μέλος της Επιτροπής του Μουσείου μας Γιώργος Χαλβατζάκης, μέλη του Δ.Σ. της ΧΑΝΘ μεταξύ των οποίων η Γ.Γ. Ελένη Αθανασιάδου, το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Νίκος Λογοθέτης, ο Γενικός Διευθυντής της ΧΑΝΘ Χρήστος Τριγωνάς κ.ά.». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ