21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Μαρκάνεν στην καλύτερη ρούκι πεντάδα (pics)

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις δύο πεντάδες με τους καλύτερους ρούκι της φετινής σεζόν, χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Αυτοί που ο περισσότερος κόσμος περίμενε ότι θα ήταν μέσα, αυτοί είναι. Άξια σχολιασμού είναι η παρουσία στην πρώτη πεντάδα του Λόρι Μάρκανεν, του μοναδικού εκ των 10 που προέρχεται από την Ευρώπη. Με φόρα από τα... όργια που έκανε στο Ευρωμπάσκετ, ο Φινλανδός έκανε μια καταπληκτική χρονιά με τους Μπουλς και δικαίως πήρε τη θέση του στην καλύτερη πεντάδα. Αξίζει επίσης να επισημανθεί ο «υποβιβασμός» του... πολύ Λόντζο Μπολ των Λέικερς στη δεύτερη πεντάδα. Ο συμπαίκτης του, Κάιλ Κούζμα, που πήγε στο ΝΒΑ χωρίς φανφάρες, τον ξεπέρασε.

Στην πρώτη πεντάδα είναι οι: Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), Μπεν Σίμονς (Φιλαδέλφεια Σίξερς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λος Άντζεκες Λέικερς) και Λάουρι Μάρκανεν (Σικάγο Μπουλς).

Και στην δεύτερη οι: Λόνζο Μπολ (Λος Άντζελες Λέικερς), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σακραμέντο Κινγκς), Τζον Κόλινς (Ατλάντα Χοκς), Τζος Τζάκσον (Φοίνιξ Σανς) και Ντένις Σμιθ Τζούνιορ (Ντάλας Μάβερικς).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ